English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Викладачі ФМВ взяли участь у тренінгу «Особливості викладання міжнародного гуманітарного права в умовах міжнародного збройного конфлікту»

Викладачі ФМВ взяли участь у тренінгу «Особливості викладання міжнародного гуманітарного права в умовах міжнародного збройного конфлікту»
Викладачі Факультету міжнародних відносин взяли участь у дводенному тренінгу «Особливості викладання міжнародного гуманітарного права в умовах міжнародного збройного конфлікту». Організатори – Український Червоний Хрест за підтримки Британського Червоного Хреста й  Міністерства закордонних справ у справах Співдружності та розвитку Великої Британії.
Сесії для учасників заходу проводили фахові спікери, які мають значний досвід діяльності у сфері міжнародного гуманітарного права та його викладанні. Участь у тренінгу взяли викладачі з 15 закладів вищої освіти України.
Професор кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства Наталія Камінська, доцент кафедри Аліна Замула та викладач кафедри Марина Головатенко  долучитися до обговорення питань щодо ризиків та викликів для викладання міжнародного гуманітарного права в умовах збройного конфлікту; основних категорій та інформаційних ресурсів з міжнародного гуманітарного права.
Також на тренінгу розглянули питання про зміни форм та методів викладання міжнародного гуманітарного права в умовах повномасштабного міжнародного збройного конфлікту; методологію викладання теми «Відповідальність у міжнародному гуманітарному праві» різним цільовим групам і відповідальності рф у збройному конфлікті проти України.
Подібні заходи сприяють підвищенню рівня професійної компетентності викладачів і покращенню якості освіти в галузі міжнародного гуманітарного права.

Залишити відповідь