English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студенти ФМВ взяли участь в роботі круглого столу «Публічна дипломатія в дії: інституційний досвід країн світу та України»

Студенти ФМВ взяли участь в роботі круглого столу «Публічна дипломатія в дії: інституційний досвід країн світу та України»
Студенти Факультету міжнародних відносин взяли участь в роботі круглого столу «Публічна дипломатія в дії: інституційний досвід країн світу та України». Організатор – Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв.
До події прилучились експерти, представники інституцій культурної дипломатії України, Австрії, Італії, Польщі, Туреччини, Чехії та співробітники почесних консульств. Мета круглого столу: налагодження діалогу між державними службовцями дипломатичного корпусу України та представниками культурних інституцій інших держав, а також розвиток навичок використання культурних здобутків держави для формування її позитивного іміджу.
З доповідями  на заході виступили’: директор Італійського інституту культури Карло Колоннелла, заступник директора Польського Інституту в Києві Мачей Ястшембський, директорка Чеського центру у Києві Тереза Соушкова, проєктна менеджерка Австрійського бюро кооперації у Львові Діана Попфалуші, почесний консул Республіки Албанія в Україні Шахін Омаров, які поділилися практичними кейсами у напрямі культурної дипломатії.
Студенти ФМВ отримали сертифікат про участь та  здобули фахові знання з публічного управління, що знадобляться їм для подальшої  професійної діяльності.

Залишити відповідь