English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студенти та викладачі Факультету міжнародних відносин НАУ плетуть сітки для Збройних Сил України та підрозділів територіальної оборони

Студенти та викладачі Факультету міжнародних відносин НАУ плетуть сітки для Збройних Сил України та підрозділів територіальної оборони

Студенти та викладачі Факультету міжнародних відносин НАУ плетуть сітки для Збройних Сил України та підрозділів територіальної оборони у різних регіонах нашої держави.

Саме зараз, коли Україна перебуває у стані війни з Російською Федерацією тендітні та милі наші дівчата – красуні кожного дня здійснюють кропітку та напружену працю – плетуть захисні сітки, які у подальшому воїни використовують для маскування постів, техніки, укриття та навіть тіла. Захисна сітка може дезорієнтувати ворога, а значить врятувати життя.

Для потреб Воїнів Київської області сітки плетуть: Світлана Голоско (5 курс кафедри журналістики), Софія Василенко (2 курс кафедри журналістики), Олександра Дідушко (1 курс кафедри міжнародних відносин, інформації та регіональних студій).

Для фронту плете сітки киянка Анастасія Павленко (1 курс кафедри реклама та зв’язки з громадськістю), яка вимушено виїхала до Тернополя, там же Настя здає кров для поранених.

У Чернігівській області трудиться студентка 4-го курсу, кафедри журналістики Анастасія Семенчук, яка окрім плетіння захисних сіток готує сухі борщі, енергетичні батончики, шиє балаклави, розгрузи, основу для бронежилетів, аптечки, шукає ліки. Крім того, аналізує ринок та замовляє для потреб військових та територіальної оборони форми, берці, кросівки та збирає гуманітарну допомогу для цивільного населення.

Ямчук Анастасія (1 курс кафедри видавництва та поліграфії) разом із товаришами плете сітки та займається гуманітарною допомогою у Хмельницькій області. Крім того, на Хмельниччині плете сітки студентка 1 курсу кафедри реклами та зв’язків з громадськістю Тетяна Гожа.

На Черкащині волонтерить та плете маскувальні сітки студентка першого курсу кафедри міжнародних відносин, інформації та регіональних студій Маргарита Пінчук.

Заступник декана факультету міжнародних відносин, кандидат економічних наук, доцен Катерина Сидоренко у позаробочий час, не жалкуючи свого здоров’я, також плете захисні сітки, щоб вони захистили наших хлопців на передовій та у тилу.

Ми захоплюємося нашими колегами – жінками, справжніми воїнами світла і добра.

Загалом на факультеті міжнародних відносин у якості волонтерів по усій Україні значиться білтш, ніж 100 студентів. Важко уявити, як нашим відчайдушним молодшим колегам вистачає відповідальності поряд із повноцінним навчанням, роботою ще й так важко трудитися, плетучи сітки, без яких наші воїни були б вразливі.

Залишити відповідь