English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Розпочато співпрацю ФМВ з Інститутом міжнародних відносин і політичних наук Вільнюського університету

Розпочато співпрацю ФМВ з Інститутом міжнародних відносин і політичних наук Вільнюського університету

Декан Факультету міжнародних відносин Юрій Волошин провів робочу зустріч з директоркою Інституту міжнародних відносин і політичних наук Вільнюського університету Маргаритою Шешелгіте.

Декан Юрій Волошин розповів про пріоритетні напрями освітньо-професійної діяльності факультету та розбудову співпраці з міжнародними партнерами. Директорка Інституту міжнародних відносин і політичних наук Вільнюського університету Маргарита Шешелгіте презентувала діяльність Інституту міжнародних відносин і політичних наук, що зосереджує свою навчальну діяльність у галузі гуманітарних та соціальних наук. Вона зауважила, що Інститут зацікавлений у співпраці з викладачами ФМВ задля підготовки студентів-міжнародників.

Сторони обговорили майбутні спільні проєкти та напрями співпраці щодо можливості отримання подвійних дипломів спеціальностей «Політологія» й «Соціологія» за освітніми і науковими рівнями «бакалавр» та «магістр». Також говорили про підвищення кваліфікації викладачів та можливості стажування аспірантів ФМВ в Литві; залучення співробітників та студентів обох університетів до безпосередньої активної участі в індивідуальних, групових дослідженнях, та проведенні спільних наукових заходів.

За результатами зустрічі декан Юрій Волошин та директорка Маргарита Шешелгіте висловили свою підтримку та схвалення подальшої освітньої співпраці між Факультетом міжнародних відносин та Інститутом міжнародних відносин і політичних наук Вільнюського університету. Вони домовились обмінятись освітніми програмами та навчальними планами спеціальностей «Політологія» та «Соціологія» для створення інтегрованої програми навчання студентів.

Залишити відповідь