English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Розпочато співпрацю з Гданським університетом

Розпочато співпрацю з Гданським університетом

Декан Факультету міжнародних відносин Юрій Волошин здійснив робочий візит до Гданського університету (Польща).

Декан Юрій Волошин провів зустріч з деканом Факультету права та адміністрування Войцехом Залевським і заступником декана з міжнародної співпраці та розвитку Марціном Міхалом Вішоватим. Сторони обговорили сфери майбутньої співпраці між  університетами, а також співробітництво між Факультетом міжнародних відносин НАУ та Факультетом права та адміністрування щодо англомовних програм навчання та отримання подвійних дипломів.

Професор кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства ФМВ Наталія Мушак прочитала відкриті лекції для іноземних та польських студентів Факультету права та адміністрування Гданського університету, присвячені питанням порівняльного імміграційного права.

За результатами робочого візиту буде підписано Меморандум про співпрацю між Національним авіаційним університетом та Гданським університетом, що передбачатиме обмін між студентами, аспірантами та викладачами; спільну дослідницьку діяльність та організацію спільного навчання, літніх програм, мовних курсів, конференцій та академічних програм.

Залишити відповідь