English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Профорієнтаційні зустрічі зі старшокласниками ірпінських ліцеїв

Профорієнтаційні зустрічі зі старшокласниками ірпінських  ліцеїв

Доцент кафедри журналістики Світлана Остапчук провела профорієнтаційні зустрічі зі старшокласниками Ірпінського гуманітарного ліцею «Лінгвіст» ім. З. Алієвої та Ірпінського академічного ліцею «Мрія».
Світлана Остапчук розповіла учням про навчання та стажування на кафедрі журналістики, а також про майстер-класи фахівців-журналістів, які постійно проходять на кафедрі. Вона зазначила, що здобувачі вищої освіти кафедри журналістики під час навчання можуть спробувати себе в ролі інтерв’юера, ведучого, навчитися знімати якісні відео, робити фотознімки та зверстати продукт.
Прослухавши розповідь про цікавий світ журналістики, ліцеїсти взяли участь у мінівікторині «Я і професія медійника». Також майбутні абітурієнти активно ставили запитання щодо можливостей самореалізації в процесі навчання за спеціальністю «Журналістика» на факультеті міжнародних відносин, вивчення іноземних мов, участі у міжнародних проєктах.
Профорієнтаційна робота – один із важливих напрямів діяльності кафедри журналістики Національного авіаційного університету, мета якого – допомогти сучасній молоді зорієнтуватися у світі професій, щоб розвивати своє «природне начало», як заповідав наш великий мислитель Григорій Сковорода. Радіо, телебачення, друковані та інтернет-медіа – широкий вибір сфери майбутньої діяльності!

Залишити відповідь