English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Професор ФМВ взяв участь в роботі конференції та виставки «NICE: Strengthening Ecosystems» (США)

Професор ФМВ взяв участь в роботі конференції та виставки «NICE: Strengthening Ecosystems» (США)

Професор кафедри міжнародного та європейського права Андрій Пазюк взяв участь в роботі конференції та виставки  «NICE: Strengthening Ecosystems» (США, Даллас). Захід проводився Міжнародним університетом Флориди та організацією «Нова Америка» за підтримки NICE, програми Національного інституту стандартів і технологій при Міністерстві торгівлі США.

Конференція NICE – це щорічна зустріч представників громадськості та лідерів думок з освіти, уряду, промисловості та некомерційних організацій для вивчення шляхів розвитку кваліфікованих кадрів у сфері кібербезпеки, готових відповісти на виклики майбутнього. Тема цьогорічної конференції «Зміцнення екосистем: об’єднання зацікавлених сторін для подолання розриву кадрів у сфері кібербезпеки».

З доповідями на заході виступили: директорка з питань міжнародного співробітництва та розбудови потенціалу Державного департаменту США Джоанна Лахай; куратор Фонду цивільних досліджень і розвитку в США Анкур Рават;  регіональний директор Фонду цивільних досліджень і розвитку (CRDF Global) в Україні Михайло Верич та інші.

Цей захід надав можливість обмінятися найкращими практиками з усього світу та різних секторів з метою підготовки кадрів, необхідних для протистояння ризикам кібербезпеки сьогодні та в майбутньом.

 

Залишити відповідь