English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Початок співпраці з японськими університетами

Початок співпраці з японськими університетами

За підтримки та участі Надзвичайного і Повноважного Посла України в Японії Сергія Корсунського Факультет міжнародних відносин налагоджує зв’язки з японськими університетами.

Університет Гунми, національний університет Японії, розташований в місті Маебаші префектури Гунма (https://www.gunma-u.ac.jp/), висловив готовність започаткувати співпрацю з НАУ.

Вже наприкінці цього навчального року планується організувати літню школу, а в майбутньому розглянути можливість підписання меморандуму про академічну співпрацю. У роботі літньої школи від Університету Гунми візьмуть участь студенти гуманітарних і технічних наук, зокрема, факультетів освіти та інформації.

Також Технологічний інститут Шібаури – приватний університет в Токіо (https://www.shibaura-it.ac.jp/en/) запропонував розглянути можливість співпраці у галузі інженерних наук та встановити контакт з дослідниками Національного авіаційного університету.

Запрошуємо долучитися до запланованих онлайн-заходів усіх зацікавлених студентів з факультетів та інститутів Національного авіаційного університету.

Залишити відповідь