English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Мастермайнд «4 кроки як стати затребуваним та високооплачуваним експертом»

Мастермайнд «4 кроки як стати затребуваним та високооплачуваним експертом»

21 жовтня 2021 року здобувачі 1-го, 2-го та 4-го курсів освітньо-професійної програми «Міжнародний бізнес» у межах навчального процесу з дисциплін «Вступ до спеціальності», «Ризик-менеджмент в міжнародному бізнесі» та «Ділові переговори в міжнародному бізнесі» взяли участь у мастермайнді «4 кроки як стати затребуваним та високооплачуваним експертом». Модератор заходу – директор «Solar Education», інтернет-маркетолог, фахівець з просування в Інтернет та соціальних мережах Світлана Василівна Кайзерова.

Учасники мастермайнду обговорили компетентності, якими повинен володіти фахівець в галузі міжнародного бізнесу, зокрема, скількома мовами повинен володіти майбутній спеціаліст і якими саме, обмінялися ідеями щодо ролі таких «soft skills» як комунікація, стресостійкість, критичне мислення, адаптивність, ініціативність, лідерство. Окрім того, здобувачі разом з коучем проаналізували такі важливі у сучасних умовах професійні компетентності, як вміння аналізувати, систематизувати, прогнозувати, продавати.

Студенти працювали в міні групах, генеруючи власні ініціативи, корисні для їх майбутньої практичної діяльності, презентували власні ідеї, розвивали ораторські здібності шляхом виступу перед аудиторією, яка налічувала понад 50 присутніх та обґрунтовували позиції щодо розроблених ними проєктів.

Висловлюємо щиру вдячність Світлані Кайзеровій за проведене для наших здобувачів заняття у новому форматі, що стало потужним підґрунтям для визначення професійних перспектив, орієнтирів та планів на найближче майбутнє.

Залишити відповідь