English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Майстер-клас «Як створити міжнародний телепроєкт» для студентів ФМВ

Майстер-клас «Як створити міжнародний телепроєкт» для студентів ФМВ

Колишня шеф-редакторка журналу «Elle» та авторка програми «Васk to the roots» Анна  Лодигіна провела для студентів Факультету міжнародних відносин майстер-клас  «Як створити міжнародний телепроєкт». Організатори заходу – кафедра журналістики та кафедра реклами і зв’язків з громадськістю ФМВ.

Під час майстер-класу Анна Лодигіна розповіла студентам про ідею та реалізацію власного проєкту «Васk to the roots». В авторському проєкті вона  розказує надихаючі історії життя видатних українців, які мали вплив на європейську культуру. Зокрема, вже вийшли програми про королеву  Франції Анну Ярославну, балетмейстера Паризької опери Сержа Лифаря, художника-авангардиста Казимира Малевича та багатьох інших

Лекторка також розповіла про важливість практики для журналістів та відмінність нашої журналістики від зарубіжної. Вона поділилася власним досвідом роботи в медіа та дала поради починаючим журналістам.

Після майстер-класу у студентів та викладачів кафедри була можливість поставити запитання і поспілкуватись з Анною Лодигіною.

Залишити відповідь