English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Журналістка та ком’юніті-менеджерка екосистеми STEM is FEM провела тренінг для студентів ФМВ 

Журналістка та ком’юніті-менеджерка екосистеми STEM is FEM провела тренінг для студентів ФМВ 

Журналістка, ком’юніті-менеджерка екосистеми STEM is FEM Дарина Дубинка  провела тренінг для  студентів Факультету міжнародних відносин.

Під час тренінгу «Початок кар’єри: як розвивати персональний бренд через соцмережі» студенти дізнались як побудувати сильний особистий бренд та про можливості LinkedIn для розвитку кар’єри в міжнародній сфері.

Дарина Дубинка представила основну ідею особистого бренду та ведення професійних соцмереж, надала рекомендації з оформлення сторінки в LinkedIn, розповіла на які пункти звертають увагу рекрутери. Вона наголосила на важливості якісного оформлення особистої сторінки аби вона не лише виглядала привабливо, а й була функціональною.

Студентам показали на прикладах, яку інформацію і як подавати в тій чи іншій секції профілю LinkedIn. Окрім цього спікерка розповіла про оформлення резюме та лайфхаки щодо найефективнішого його використання. Дарина Дубинка надала поради для якісного і активного розвитку своєї нетворкінгової мережі  через участь у конференціях, лекціях та зустрічах.

Лекторка також презентувала STEM is FEM — екосистему для різностороннього розвитку дівчат на ранніх етапах кар’єри. Вона представила основні напрямки роботи екосистеми, студенти дізнались про менторську програму, курси, лекції, наукову роботу та співпрацю екосистеми з рекрутинговими компаніями.

Залишити відповідь