English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Відбулася чергова зустріч декана ФМВ НАУ професора Юрія Волошина зі студентами англомовного проєкту

Відбулася чергова зустріч декана ФМВ НАУ професора Юрія Волошина зі студентами англомовного проєкту

На Факультеті міжнародних відносин відбулася зустріч декана факультету, завідувача та викладачів кафедри міжнародних відносин, інформації та регіональних студій зі здобувачами вищої освіти першого курсу ОС «Бакалавр» ОПП «Міжнародні відносини», які навчаються за програмою англомовного проєкту.
У ході зустрічі були розглянуті результати навчання студентів у першому семестрі, висловлені пропозиції, скеровані на покращення освітнього процесу. Декан ФМВ Юрій Волошин розповів здобувачам вищої освіти про можливості академічної мобільності, подальшого стажування та працевлаштування, які забезпечують налагоджені факультетом зв’язки як із вітчизняними закладами вищої освіти, так і з закордонними університетами, зокрема Токійським столичним університетом та Університетом Тойо (Японія).
Завідувачка кафедри міжнародний відносин, інформації та регіональних студій професор Ніна Ржевська розповіла студентам про приорітетні напрями наукової роботи на факультеті та запросила усіх студентів до участі у круглому столі «Дипломатія в міжнародних відносинах: ретроспекція і сучасність», яка відбудеться 24 лютого поточного року на базі ФМВ НАУ.

Залишити відповідь