English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Майстер-клас «Особливості роботи журналіста у висвітленні воєнних дій» для студентів ФМВ

Майстер-клас «Особливості роботи журналіста у висвітленні воєнних дій» для студентів ФМВ

Кореспондент Військового телебачення В’ячеслав Назаренко провів  майстер-клас «Особливості роботи журналіста у висвітленні воєнних дій» для студентів Факультету міжнародних відносин. Організатори – кафедра журналістики та кафедра реклами  і зв’язків з громадськістю ФМВ.

Гість розказав про сучасний інформаційний простір, роль журналіста в формуванні громадської думки та етичні норми при роботі з чутливою інформацією.

В’ячеслав Назаренко поділився правилами, яких варто дотримуватися при висвітленні війни та на що потрібно звернути увагу при підготовці журналістських матеріалів. Воєнний журналіст розповів про власний досвід перебування у сірій зоні та важливість взаємодії з військовими на позиціях.

В’ячеслав Назаренко відповів на численні питання студентів та викладачів, зокрема, про роботу воєнним журналістом та стресостійкість, яка потрібна, щоб працювати на фронті; чому вирішив займатися воєнною журналістикою та які професійні навички необхідно мати для роботи військового журналіста, а також про важливість дотримання етичних норм і репутаційну відповідальність медіа.

Залишити відповідь