English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Співпраця з Університетом імені Аладдіна Кейкубата

Співпраця з Університетом імені Аладдіна Кейкубата

Ректор Університету імені Аладдіна Кейкубата (Аланія, Туреччина) Екрем Калан та директор Київського інституту Юнуса Емре Ендер Коркмар на запрошення декана Факультету міжнародних відносин Юрія Волошина завітали до університету.

Екрем Калан зауважив, що в Університеті імені Аладдіна Кейкубата одним із нових факультетів є саме авіаційний факультет.
Сторони обговорили можливі напрямки співпраці, зокрема, обмін студентами та викладачами, умови стажувань та практик, організацію та проведення спільних міжнародних наукових та науково-практичних заходів, розробку спільних проектів та ін. Також турецькі гості взяли участь у засіданні Вченої ради Факультету міжнародних відносин.
За результатами зустрічі підписано Угоду про співпрацю, що передбачає кредитну мобільність, включаючи навчання в університетах за обміном та стажування, участь в інноваційних проектах та обмін кращими практиками. Також підписано угоду в рамках програми академічної мобільності «MEVLANA», що передбачає обмін студентами та викладачами між Університетом імені Аладдіна Кейкубата та НАУ.

Залишити відповідь