English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Пройшли засідання секцій ХV Міжнародної науково-технічної конференції «АВІА – 2021» на Факультеті міжнародних відносин

Пройшли засідання секцій ХV Міжнародної науково-технічної конференції «АВІА – 2021» на Факультеті міжнародних відносин

Пройшли секційні засідання ХV Міжнародної науково-технічної конференції «АВІА – 2021», під час яких науковці Факультету міжнародних відносин презентували свої напрацювання.
Авіація та космонавтика в епоху турбулентності: міжнародно-правова відповідь; міжнародні відносини в умовах глобальних викликів сучасності; міжнародне економічне співробітництво України у авіаційній та космічній сферах; трансформація журналістики та реклами в контексті інформатизації світу; авіація і туризм; мультимедійні технології та системи – такі теми обговорювали учасники конференції під час секційних засідань.
Всі доповіді містили в собі конкретні результати наукових досліджень, виходили на рівень соціальної значущості, що сприяло цікавій та жвавій дискусії.
Глибокі та змістовні доповіді представили студенти-учасники конференції ( Т. Багдасарян, A. Торопова, М. Красько, Р. Харлим). В своїх роботах молоді науковці проявили старанність, видно кропітку працю та обізнаність в темах.
Важливо, що під час засідання на Факультеті міжнародних відносин було покладено початок спільній науковій діяльності між університетами НАУ та Казахським державним юридичним університетом, що сприятиме розвиткові наукової та освітньої співпраці й основне – об’єднає однодумців у науковому пошуці.
Очевидний висновок роботи міждисциплінарних секційних кластерів Факультету міжнародних відносин – формування якісно нових освітніх пріоритетів, лейтмотивом яких постає ефективність та відкритість освітнього та наукового простору.

Залишити відповідь