English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

День відкритих дверей в НАУ

День відкритих дверей в НАУ

Шановні абітурієнти-2020, студенти коледжів, батьки!
Національний авіаційний університет запрошує вас на День відкритих дверей, що відбудеться 29 квітня 2020 року о 15:00 у форматі онлайн на платформі ZOOM.
Реєстрація учасників заходу за посиланням. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUnfBmLlfKXkHl9Ejytu3Sg_5p__agW4NduwO-Dao4F6TZDg/viewform
На пошту усім учасникам буде надіслано посилання на трансляцію.
Висококваліфіковані науковці університету та члени Приймальної комісії НАУ проконсультують вас із питань щодо особливостей підготовки та проведення ЗНО; правил прийому до Національного авіаційного університету у 2020 році (вступ на основі повної загальної середньої освіти; прийом на навчання до кафедри військової підготовки; особливості прийому на окремі спеціальності; обсяги прийому та державне замовлення; конкурсний відбір, у тому числі спеціальні умови прийому; переведення на місця державного замовлення тощо).
Ви дізнаєтеся про: структуру вишу, наукову й міжнародну діяльність, особливості організації освітнього процесу, форми навчання, освітні програми, перелік спеціальностей, навчання на англомовному проєкті, міжнародні програми й проєкти, студентське дозвілля, підготовку до загальнодержавного ЗНО для вступу ОС бакалавра й ОС магістра тощо.
Онлайн консультування вступників відбуватиметься з 15.00 до 16.30.
Будемо раді зустрічі з потенційними студентами НАУ!

Залишити відповідь