English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Декан Факультету міжнародних відносин – член редколегії міжнародного журналу «Central and Eastern European Legal Studies»

Декан Факультету міжнародних відносин – член редколегії міжнародного журналу  «Central and Eastern European Legal Studies»

Декана Факультету міжнародних відносин Юрія Волошина обрано до редакційної колегії авторитетного міжнародного журналу «Central and Eastern European Legal Studies» (CEELS). У склад редакційної колегії журналу також ввійшли представники Грацького університету ім. Карла і Франца  (Австрія), Єнського університету імені Фрідріха Шиллера (Німеччина), Університету Кюрасао (Нідерланди), Афінського університету (Греція), Пан’європейського університету (Словакія), Кавказького університету (Грузія), Вільнюського університету (Литва), Університету Тренто (Італія) тощо.

Мета журналу  –  надати можливість науковцям з країн ЄС та інших країн об’єднатися та обмінятися думками з питань публічного права. CEELS виходить два рази на рік і складається зі статей, що стосуються європейського публічного права з особливим акцентом на Центральну та Східну Європу.

«Central and Eastern European Legal Studies» – наукове видання Європейської організації публічного права (EPLO), діяльність якої  спрямована на зміцнення демократичних інститутів в Європі та світі через розвиток співпраці і надання правових консультацій національним органам влади.

Європейська організація публічного права авторитетна міжнародна організація, якій уже три десятки років. EPLO надано статус спостерігача в Генеральній Асамблеї ООН, Всесвітній організації інтелектуальної власності, Європейській комісії у сфері регулювання публічно-правових відносин, Міжнародній організації праці та Міжнародній організації з міграції. Постійно консультує ПАРЄ, Венеціанську комісію, Європейський Суд з прав людини.

Співпраця декана факультету з авторитетним міжнародним видання є додатковою можливістю для науково-педагогічних працівників та студентів факультету публікуватися у журналі «Central and Eastern European Legal Studies», що індексується у наукометричних базах.

Залишити відповідь