English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Відбулася онлайн-зустріч студентів Факультету міжнародних відносин НАУ з директором навчальної частини London School of English у Києві Кейл Ллойд

Відбулася онлайн-зустріч студентів Факультету міжнародних відносин НАУ з директором навчальної частини London School of English у Києві Кейл Ллойд

Учасники навчально-наукового англомовного гуртка (керівник гуртка ст. викладач кафедри іноземних мов Ірина Сандовенко), зустрілися з Кейт Ллойд з Великої Британії, директором навчальної частини London School of English у Києві. Зустріч проходила онлайн і була присвячена інтерференції української та англійської мов у процесі формування мовної компетенції.
Кейт Ллойд проаналізувала типові лексичні помилки українців, які вивчають англійську мову. Студенти також отримали можливість подивитися на єдиний вступний іспит з англійської мови очима фахівця, оскільки Кейт Ллойд має спеціалізовану освіту з методики викладання англійської мови та захистила докторську дисертацію у Ліверпульському університеті.
Під час подальшого обговорення студенти дізналися думку носія мови щодо методів ефективної підготовки до ЄВІ, як впоратися з найскладнішими завданнями та які мобільні застосунки стануть у нагоді при підготовці до іспиту. Також студенти цікавилися питаннями міжкультурної комунікації та особливостями вимови представників англомовних країн та українців. На зустрічі панувала дружня атмосфера. Кейт відзначила високий рівень володіння англійською мовою студентами гуртка, а також цікаві та змістовні питання студенток четвертого курсу Алли Ващенко, Олександри Дементьєвої та Софії Кравчук.

Залишити відповідь