English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Всеукраїнський форум «Суспільство і право»

Всеукраїнський форум «Суспільство і право»

Національний авіаційний університет спільно з Асоціацією соціального розвитку через право організували та провели Всеукраїнський форум «Суспільство і право», участь в якому взяли студенти та викладачі Факультету міжнародних відносин.

Мета форуму – створення нового формату діалогу між трьома гілками влади, науковцями, правниками, представниками громадськості; консолідація зусиль навколо підвищення соціальної захищеності громадян інструментами правового регулювання, підвищення правової культури, розвитку фахової дискусії навколо тематики суспільного розвитку і правових засобів його стимулювання.

З вітальним словом до учасників форуму звернулись Президент Асоціації соціального розвитку через право Інна Силантьєва; Суддя Шостого апеляційного адміністративного суду Оксана Епель; Голова Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду Михайло Смокович; заступник міністра освіти України з питань європейської інтеграції Олексій Шкуратов; заступник міністра соціальної політики України  з питань європейської інтеграції Ольга Ревук та заступник міністра юстиції України  з питань виконавчої служби Андрій Гайченко. Від імені ректора Національного авіаційного університету Максима Луцького учасників та гостей форуму привітав проректор з наукової роботи Євген Романенко.

Декан ФМВ Юрій Волошин виступив на панелі «Соціальна сфера молоді, як фактор розвитку держави», участь в якій взяли  Народний депутат України 8-го скликання, олімпійський призер Денис Силантьєв; народний депутат України IV-VIII скликань, голова організації ГО «Земляцтво-рідний Донбас» Тетяна Бахтеєва та інші. Головною темою дискусії стало питання підвищення соціальних стандартів та розвитку молодіжних проєктів тощо.

Також на форумі обговорили соціальні права та їх захист адміністративним судом; роль медіа у підвищенні соціальних стандартів та правової культури; європейські стандарти соціального розвитку та шлях інтеграції України; питання розвитку України як правової, суверенної й демократичної держави та розбудови довіри всередині українського суспільства.

 


Залишити відповідь