English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студентки ФМВ працюють над урядовим проєктом EUКраїна

Студентки ФМВ працюють над урядовим проєктом EUКраїна

Студентки Факультету міжнародних відносин Ольга Удовенко та Дар’я Зотенко разом з командою HR GOV Club працюють над урядовим проєктом EUКраїна, що розпочав Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольги Стефанішиної.




В рамках співпраці керівництва ФМВ з об’єднанням професійних HR-фахівців, які працюють в державному секторі «HR GOV Club», наші студентки отримали можливість долучитись до практичної діяльності та стали молодшими піарницями команди HR GOV Club.
Дар’я Зотенко зазначає, що вона активно бере участь у всіх сферах, які представляє EUКраїна: пише статті, створює інфографіки та розробляє презентаційні звіти щодо проробленої роботи. “Мені подобається така практика і я впевнена, що цей досвід допоможе мені у майбутній професії, адже я займаюся безпосередньо тією справою, яка пов’язана з міжнародним співробітництвом та євроінтеграцією”. А Ольга Удовенко наголошує, що участь в цьому проєкті “неоціненний досвід роботи з професіоналами своєї справи та можливість оцінити механізм роботи апарату державної влади з середини”.
Урядова кампанія EUКраїна має на меті розкрити практичний зміст євроінтеграції і ті переваги та можливості, які з’являються в житті українців завдяки інтеграції нашої країни до ЄС. Кампанія EUКраїна здійснюється за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні.
HR GOV Club запрошує молодь факультету до співпраці, долучитись до клубу можна відправивши СV на пошту: stud.gov.club@gmail.com

Залишити відповідь