English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студенти Факультету міжнародних відносин проходять стажування в Дипломатичній академії України

Студенти Факультету міжнародних відносин проходять стажування в Дипломатичній академії України

Студенти Факультету міжнародних відносин проходять стажування в Дипломатичній академії імені Геннадія Удовенка при Міністерстві закордонних справ. Стажування стало можливим завдяки підписаній Угоді про співробітництво між Національним авіаційним університетом та Дипломатичною академією імені Геннадія Удовенка.

У рамках програми стажування передбачено два етапи навчання: засвоєння матеріалів онлайн-курсів на інформаційному ресурсі з подальшим отриманням сертифікатів й офлайн-зустрічі, на яких студенти досліджують шлях підготовки дипломата в обрану ними країну та знайомляться з роботою підрозділів Дипломатичної академії.

Студенти спеціальностей «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Міжнародне право» та «Міжнародні економічні відносини» прослухати низку цікавих лекційних програм, зокрема, з «Публічної дипломатії», «М’якої сили в зовнішній політиці держави», «Історії української дипломатії» та «Ефективної комунікації та медіа».

Стажери відвідали презентацію книжки Г.Сковороди, перекладену арабською мовою. Під час заходу студенти ФМВ мали змогу зустрітись з Надзвичайним і Повноважним послом України в Лівані (2016-2022) Ігорем Осташем, який і був ініціатором такого міжкультурного заходу, спрямованого на поширення в арабському світі української культури та традицій, творчості видатних постатей України.

Унікальна можливість пройти стажування в Дипломатичній академії, сприятиме як розширенню представлення про особливості майбутньої професії, так і дозволить виявити та вдосконалити навички студентів, що стануть у нагоді в подальшому професійному житті.

 

 

Залишити відповідь