English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Переддипломна практика здобувачів вищої освіти освітньої програми «Зовнішня політика і дипломатія»

Переддипломна практика здобувачів вищої освіти освітньої програми «Зовнішня політика і дипломатія»

Протягом вересня 2021 року для здобувачів вищої освіти ОС «Магістр», які навчаються за освітньою програмою «Зовнішня політика і дипломатія», проходить переддипломна практика. Базами практики цього року стали: Дипломатична академія України імені Геннадія Удовенка при МЗС України, Секретаріат Кабінету Міністрів України, Посольство Палестини в Україні та ін.

Під час проходження практики здобувачі вищої освіти мали можливість прослухати лекції щодо підготовки консулів на довгострокове перебування за кордоном, де говорили, зокрема, про функції консулів та їхні дії у вирішенні тих чи інших проблемних питань, які стосуються безпосередньо громадян України за кордоном. Так, директор департаменту консульської служби МЗС України, український дипломат та Генеральний консул України у Мілані Роман Горяйнов розповідав про складні ситуації із власного досвіду, які їм вдавалося успішно вирішити.

Студенти брали участь у підготовці прес-конференції прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, щодо обговорення низки важливих питань, таких як: відсутність накопичувальної пенсійної системи, підготовка до опалювального сезону, питання вакцинації та інші.

Залишити відповідь